RÖSTIMINE

Röstimine on parim viis alustada enda tööpäeva. Seda saadab tavapärane lummav kohvi lõnh, mis annab juba ainuüksi päeva alustamiseks energia ja positiivsuse.. Seda isegi esmaspäeva hommikul.

Rohelised kohvioad röstitakse valmiskohviubadeks ja umbes tuhat pisidetaili mõjutavad seda, et garanteerida ideaalne kohvi maitse ja aroom: röstimine on kõige olulisem osa kohvi töötlemisest.

Mitaca on kohvitaimeks valinud taime, mis pakub kõrgeimat kvaliteeti, samal ajal säästes energiat ning tootes minimaalseid heitkoguseid. Erinevalt trummeltüübi masinatest kasutatakse röstimisel kõrgtehnoloogilisi masinaid, mis kuumutavad ube tulise õhu ringluses, et tagada parim maitse, aroom ja eelmainitud energiasääst ning minimaalne ökoloogiline jalajälg.

Roheline kohviuba küpseb röstitud kohvioaks ja on valmis pakendamiseks. Taoline protsess tagab täiusliku elamuse igas kohvitassis.

SERTIFIKAADID

Mitacal on 4 sertifikaati, mis on saadud rahvusvaheliselt sertifitseerimise- ja standardikeskuselt DNV – GL.

ISO 9001:2015 – QUALITY MANAGEMENT SYSTEM
ISO 14001:2004 – ENVIRONMENTAL MANAGEMENT SYSTEM
OHSAS 18001:2007 – HEALTH AND SAFETY MANAGEMENT SYSTEMSA 8000:2014 – SOCIAL ACCOUNTABILITY MANAGEMENT SYSTEM

Rohkem infot >>

MITACA LUGU

Kõik algas tänu Edoardo Macchi­’le, kes on maailma esimese kohvikapsli kaaslooja.
Kes teaks siis veel paremini kohvi ja kohvikapslite saladusi, kui mitte Mitaca looja?
Pärast aastaid katsetusi maailmas, kus kohvi kogus on väga kalkuleeritud, lõi ta aastal 2006 Mitaca. Mitaca keskendus peamiselt kontori klientidele, kelle jaoks on kohvi joomine üks olulisemaid töö osasid, et hoida head energiat ning jagada ja genereerida uusi ideid.
Edoardo Macchi pühendumine ja järjepidevus lõid hea kasvupinnase pidevale tootekvaliteedi arengule.
Tänu sellele on uued Mitaca süsteemid jätkuvalt aastast aastasse üha praktilisemad ja uuenduslikumad, pakkudes lahendusi ka eraklientidele ning restoranidele ja kohvikutele.
Mitaca ajalugu on osa kohvipausist, osa päeva ühest enim oodatud hetkest ja me töötame, et pakkuda iga päev elamusi vastavalt Sinu maitsetele.

TEHNOLOOGIA JA PATENT

Pidev uurimustöö ja innovatsioon on Mitaca toodete märksõnadeks.

Kapsel on toodetud uudset ja patenteeritud tehnoloogiat kasutades. Kapsli eelnevalt lõigatud põhja keskosa avaneb, kui kapsli siserõhk on saavutanud piisava taseme ning surve kandub tervele kohvipadjale. Selline lahendus tagab täiusliku, tiheda ja püsivalt kreemise espresso.

Meie tootevalik on tulemus pikast masina disainimise kogemusest ja lõputust arvust tehnoloogilistest testidest, mis võimaldasid Mitacal patenteerida innovaatilise süsteemi, mis lihtsustab kapsli sisestamist ja eemaldamist peale kohvi või kuuma joogi valmimist.

Seda kapselsüsteemi saab kasutada ainult I-Espresso System (IES), Mitaca Professional süsteemi (MPS) ja Mitaca Professional System.L (MPS.L) masinatel.